Supply Chain Theater

Tijdens de beurs ICT & Logistiek verzorgt Solventure een sterk inhoudelijk programma in het Supply Chain Theater. Daarnaast kunt u kennismaken met de superieure software van Arkieva via een demo op onze stand. Een persoonlijk consult? Ook dat kan. Al deze activiteiten vinden plaats op het Supply Chain Plein.

Wanneer: Tijdens ICT & Logistiek
Data: dinsdag 5 t/m donderdag 7 november 2019
Locatie: Supply Chain Plein, Jaarbeurs, Utrecht
Toegang: gratis

Theaterprogramma

We organiseren het Supply Chain Theater samen met  BLMC Supply Chain Optimization en Supply Chain Media. Het theater biedt drie dagen lang interessante workshops en masterclasses voor managers, planners en directeuren. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis en ervaring over verschillende aspecten van S&OP en IBP.

Een sneak preview:

  • Hoe betrekt u Sales bij demand management en forecasting?
  • The next level in forecasting: vraagvoorspelling bij grillige marktcondities
  • Demand Driven Material Requirements Planning: bedien uw klant OTIF zonder hoge voorraden
  • Stap voor stap van S&OP naar IBP: hoe maakt u de stap van volume beslissingen (S&OP) naar het beslissen op basis van financiële waardes? Hierdoor kunt u rationele besluiten nemen op het gebied van productrange, klantportfolio en supply chain strategie.
  • Hoe kiest u de S&OP-tooling die bij uw vraagstukken past? We gidsen u door het doolhof van mogelijkheden
  • Supply Planning: hoe vertaalt u de verwachte vraag in een optimale planning van productie, voorraad, inkoop en distributie? Simuleer verschillende mogelijkheden op basis van scenario's. Speciaal voor bedrijven in de industrie.

Daarnaast zijn er diverse presentaties over supply chain management door BLMC en Supply Chain Media. Selecteer bij uw aanmelding de keuze 'supply chain theater' en u ziet alle presentaties die hier plaatsvinden.

INSCHRIJVEN EN HET TOTALE PROGRAMMA BEKIJKEN? ONDER AAN DE PAGINA