InNOWvate - innovatie en inspiratie in de supply chain

22 mei 2019, 09.00 - 16.00 h., De  Rijtuigenloods, Amersfoort

InNOWvate is het jaarlijkse evenement over nieuwe ontwikkelingen in de supply chain. Met internationale key note speakers uit wetenschap en bedrijfsleven en veel partijen die hun kennis delen. Natuurlijk is Solventure ook aanwezig. Wij verzorgen een sessie over IBP en je kunt een persoonlijke S&OP-demo boeken om de eerste stappen richting IBP te maken.

liggende visual innowvate

Key note speakers

In de grote zaal treden gerenommeerde sprekers uit wetenschap en bedrijfsleven op, waaronder:

  • Carlos Cordon, hoogleraar Strategy en Supply Chain Management aan IMD Business School in Lausanne
  • Dirk Holbach, Chief Supply Chain Officer Laundry & Home Care, Henkel
  • Janet Godsell, hoogleraar Operations & Supply Chain Strategy, universiteit van Warwick
  • Sean Culey, auteur van het boek ‘Transition Point’ en business transformation expert

Daarnaast zijn er in de treinstellen verschillende break-out-sessies door de partners van het event, waaronder Solventure. 

 Solventure demo’s

Graag ontvangen we je op onze stand, waar we quick demo’s geven van onze gebruiksvriendelijke S&OP-software en al je vragen over Sales & Operations Planning, APS en IBP beantwoorden. Heb je belangstelling voor een demo? Laat het weten, dan plannen we er graag een voor je in. Een demo duurt ongeveer 30 minuten.


Presentatie: Stap voor stap naar IBP

Directeur Michel van Buren geeft in de treinwagon een presentatie over hoe je stap voor stap je S&OP-proces opbouwt tot Integrated Business Planning. IBP leidt tot vele voordelen: medewerkers besparen tijd, de samenwerking tussen afdelingen vereenvoudigt, door een beter aanbod verhoog je je verkopen, je bespaart kosten en verhoogt het bedrijfsrendement. Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar, dus reserveren is verstandig. De sessie is bedoeld voor senior supply chain executives, in dienst van grotere bedrijven in handel en industrie. Meld je hier aan voor een plaats.

Presentatie is in het engels.


Aanmelden voor InNOWvate

*
Om de Solventure sessie en demo te kunnen bijwonen, dien je een geldig toegangsbewijs te hebben voor InNOWvate. De tickets kosten € 260. Relaties van Solventure krijgen 10% korting met de code solventure10 . Je boekt de tickets rechtstreeks bij de organisatie:

Boek hier je ticket voor InNOWvate

 

Linkedin_iNOWvate_Solventure


Hopelijk tot ziens op 22 mei op InNOWvate in Amersfoort!